ASIAKAS ON AINA ENSIN

Kaikki toimintamme lähtee aina asiakkaan tavoitteista ja niiden ymmärtämisestä. Analysoimme myymälän liikepaikan tarpeet suhteessa vallitsevaan markkinatilanteeseen ja ympäristöön. Tarvittaessa teemme kattavan markkinatutkimuksen ja liikepaikka-analyysin myymälän sijoittumisesta kaupalliseen ympäristöön. Laadimme myös kaikki tarvittavat raportit ja asiakirjat.

OIKEA LIIKE OIKEASSA PAIKASSA

Kannattava kauppa tuo oikealla liikepaikalla sijaitessaan menestystä sekä ostajalle että myyjälle. Vilkkaasta yritystoiminnasta puolestaan hyötyy koko alue. Sitä ennen liiketilan omistajan, kauppiaan ja asiakkaan täytyy kohdata.

SIJAINTI

Ideoimme ja sijoitamme strategisesti liiketoimintoja kauppakeskuksiin ja ydinkeskustaan. Etsimme uusia tapoja kehittää kauppaa, herätämme nukkuvan liikekohteen ja täytämme tyhjän myymälähuoneiston. Tärkeintä on tehdä oikea liike oikeassa paikassa oikeaan aikaan, seurata alan kehitystä ja pysyä siinä mukana

YHTEISTYÖ ON VOIMAVARA

Kun oma osaaminen tai kapasiteetti ei riitä, tarvitaan hyviä yhteistyökumppaneita.
Teemme yhteistyötä mm. arkkitehtien, juristien ja eri kiinteistöalan asiantuntijoiden kanssa, eri toimialat kun vaativat oman ammattilaisensa. Suunnittelu, tarvittavat luvat, rakentaminen ja niihin liittyvät tekniset vaatimukset ja design, eivät muodostu koskaan esteeksi työn loppuun saattamiseksi.

Yhteistyöverkostomme kautta keräämme tarvittavan teamin ja viemme tehtävän finaaliin ammattitaidolla.

KAUPALLINEN KEHITTÄMINEN

Toimialat & toimiryhmät
· Liiketila sijoittelu asiakasvirrat
· Tilasuunnittelu, tyyli ja imago
· Tilanneanalyysi, Toimivuus,

MARKKINAIDEA & KONSEPTI

· Luonnoskuvaus, Suunnittelija
· Liiketila sijoittelu asiakasvirrat
· Tilasuunnittelu, tyyli ja imago
· Mainos & markkinointimateriaali, Tilojen vuokraus

MARKKINAKATSAUS

· Markkina-analyysi, Markkinatutkimus
· Yhteenveto, Haastattelut
· Saavutettavuus, Nykytilanne, Yhteydet
· Liiketilakonsepti, Soveltuvuus, Voimavarat