KOMISSIO

REAL ESTATE BROKERAGE

RETAIL CONSULTING

MARKET RESEARCH

RETAIL RENTING

RETAIL ARCHITECTURAL DESIGN

KOMISSIO SINCE 1986

KOMISSIO OY

vuodesta 1986

ESITTELY

Oikea liike oikeassa paikassa

Kannattava kauppa tuo oikealla liikepaikalla sijaitessaan menestystä sekä ostajalle että myyjälle. Vilkkaasta yritystoiminnasta puolestaan hyötyy koko alue. Sitä ennen liiketilan omistajan, kauppiaan ja asiakkaan täytyy kohdata.

SE ON MEIDÄN ERIKOISALAAMME

ASIAKKAAT

Asiakas on aina ensin

Kaikki toimintamme lähtee aina asiakkaan tavoitteista ja niiden ymmärtämisestä. Analysoimme myymälän liikepaikan tarpeet suhteessa vallitsevaan markkinatilanteeseen ja ympäristöön. Tarvittaessa teemme kattavan markkinatutkimuksen ja liikepaikka-analyysin myymälän sijoittumisesta kaupalliseen ympäristöön. Laadimme myös kaikki tarvittavat raportit ja asiakirjat.

SIJAINTI

Herätämme nukkuvan liiketilan

Ideoimme ja sijoitamme strategisesti liiketoimintoja kauppakeskuksiin ja ydinkeskustaan. Etsimme uusia tapoja kehittää kauppaa, herätämme nukkuvan liikekohteen ja täytämme tyhjän myymälähuoneiston. Tärkeintä on tehdä oikea liike oikeassa paikassa oikeaan aikaan, seurata alan kehitystä ja pysyä siinä mukana.

YHTEISTYÖ ON VOIMAVARA

Ammattitaidolla finaaliin

Kun oma osaaminen tai kapasiteetti ei riitä, tarvitaan hyviä yhteistyökumppaneita.
Teemme yhteistyötä mm. arkkitehtien, juristien ja eri kiinteistöalan asiantuntijoiden kanssa, eri toimialat kun vaativat oman ammattilaisensa. Suunnittelu, tarvittavat luvat, rakentaminen ja niihin liittyvät tekniset vaatimukset ja design, eivät muodostu koskaan esteeksi työn loppuun saattamiseksi.
Yhteistyöverkostomme kautta keräämme tarvittavan teamin ja viemme tehtävän finaaliin ammattitaidolla.