RAUMA

Raumalle on ollut kauppakeskushanke vireillä jo useita vuosia.
Kauppakeskus on tarkoitus rakentaa aivan kaupungin ydinkeskustaan Kanaalin varrelle, Valtakatu 1.
Hanke on herättänyt keskustelua kaupungissa mikä on ymmärrettävää, Rauman keskustassa kun ei ole sen historian aikana koskaan suunniteltu toteutettavaksi näin merkittävää kaupan rakentamista.

Kauppakeskusasemakaava on ollut esillä v. 2016 ja siitä tehtiin neljä valitusta. Kaava on ollut Turun Hallinto-Oikeuden käsittelyssä. Elokuussa 2017 Hallinto-oikeus teki Raumalla paikan päällä katselmuksen ja kiersi samalla myös Vanhan Rauman kortteleissa.
Marraskuun 24 päivänä Turun Hallinto-oikeus totesi Kanavan Länsirantaa koskevan asemakaavamuutoksen lain mukaiseksi. Tämä mahdollistaa Kauppakeskuksen rakentamisen.

Komissio on ollut mukana kauppakeskushankkeen suunnittelussa sen alusta alkaen. Rauman talousalueesta on tehty kattava markkinatutkimus ja asiakaskartoitus, joiden perusteella voidaan todeta, että kauppakeskus on toivottu hanke Raumalaisille ja toteutuessaan se toisi merkittävää kaupan aktiviteettia ydinkeskustaan, josta hyötyisivät myös kaikki ydinkeskustan ja lähialueen kauppaliikkeet.

TURKU

Turulla pyyhkii hyvin. Talousalue kehittyy ja kasvaa nopeimmin koko Suomessa. Mayer Turun telakka investoi ja tilauskanta on ennätyksellinen ja ammattimiehillä on töitä.  Uudessakaupungissa Valmet Automotive investoi ja palkkaa ennätyksellisesti henkilökuntaa. Ennennäkemätön rakennusbuumi on vallannut Turun talousalueen. Asuntorakentaminen on vauhdissa. Suuria rakennushankkeita on vireillä, mm. Turun kuuluisa Toriparkki hankekin on nytkähtänyt eteenpäin..

Uusia liikkeitä on tullut ydinkeskustaan ja kauppa uskaltaa jälleen investoida. Talousalueella vallitsee selvä usko tulevaisuuteen. Esimerkkejä suorittamistamme välitystehtävistä.

COS YLIOPISTONKATU

COS on avannut muotiliikkeen Turun ydinkeskustaan. Turkulaisten muotitietoisuus ja kaupungin historiallinen yhteys Tukholmaan on tiedostettu, ja Turkua pidetäänkin monella tavalla muodin mekkana ja kaupungin monipuolinen muodin tarjonta yllättää.

TOKMANNI KIVIKUKKARO

Tokmanni avasi keväällä 2017 lähes 1.500m2 suuruisen myymälän keskelle Turkua, kävelykadulle Kivikukkaron liiketaloon.

Tämä on tuonut vipinää keskustan kaupalle ja nyt asiakkaiden ei tarvitse lähteä etsimään halpoja tarjoustavaroita keskustan ulkopuolelle.

K-Market Hansa

”Pieni mutta Pippurinen” K Market tuo oman lisänsä Hansan tarjontaan. Aamuvarhaisesta iltamyöhään tarjolla on ohikulkijoille Pirkka tuotteiden ja muun monipuolisen tuotevalikoiman lisäksi maittavaa aamupalaa ja lounasvaihtoehtona herkullinen salaattibaari.

ASIAKKAAMME ETSIVÄT

Taloyhtiöiden Isännöitsijät ottakaa rohkeasti yhteyttä. Ullakkotilojen rakentaminen kiinnostaa ja taloyhtiöllä voi olla arvokasta tilaa jonka hyötykäyttö varastoina tai säilytystiloina on menettänyt tarkoituksensa.

LIIKE- JA ASUINTONTIT

Omistatteko tonttimaata tai maa-alueita? Nyt kannattaa ottaa yhteyttä. Kaikki kiinnostaa. Myös kaavoittamattomat maa-alueet.